top of page

Rólunk

A FinAdin márkanév valójában két vállalatot jelent: az egyik a FinAdin Tanácsadó Zrt, a másik a FinAdin Solutions Kft.

 

A FinAdin Zrt. úgynevezett pénzforgalmi közvetítő, melyet a Magyar Nemzeti Bank 23391736 törzsszámon vett nyilvántartásba (Ide kattintva megtekintheti az MNB honlapján a FinAdin Zrt.-re vonatkozó adatokat).

 

A FinAdin Zrt. százszázalékos tulajdonosa a leányvállalatként létrejött FinAdin Solutions Kft.-nek.

A FinAdin Solutions Kft. fő tevékenysége a vállalati tanácsadás: segíti ügyfeleit, hogy jobban, hatékonyabban, alacsonybb költséggel és mindenekelőtt jóval biztosabban intézhessék mindennapi devizaügyleteiket, legyen szó azonnali konverzióról, határidős ügyletről vagy határontúli utalásról.

A FinAdin munkatársai egyenként több, mint 25 évet töltöttek el a bankszektorban, a pénz-és tőkepiacokon, illetve a versenyszférában, jelentős gyakorlatot szerezve a pénzforgalom, a devizaügyletek és a fedezeti ügyletek világában.

A FinAdin ügyfelei évente több tízmilliárd forint értékben váltanak devizát és utalnak nemzetközi partnereiknek. A sikeres tranzakciók száma meghaladja a 30 000 tranzakciót.

A FinAdin ügyfeleivel vállalati tanácsadási megállapodást kötnek, ez azt jelenti, hogy a FinAdin csak tanácsadó illetve közvetítő szerepet vállal, A FinAdin soha nem kezeli az ügyfelek vagyonát, pénzforgalmát, nem hoz helyettük döntéseket. 

bottom of page